beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan sefaköy escort beylikdüzü escort seks hikayesi sex hikayesi beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bahçeşehir escort esenyurt escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort alanya escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort kıbrıs escort kıbrıs escort
Bugun...



BAKAN ÇİFTÇİ YALOVA’DA EMNİYET JANDARMA BİNALARINI AÇTI

Yalova’da güvenlik altyapısını güçlendirecek önemli yatırımların toplu açılışı gerçekleştirildi.

facebook-paylas
Tarih: 02-10-2026 20:34

BAKAN ÇİFTÇİ YALOVA’DA EMNİYET JANDARMA BİNALARINI AÇTI

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi’nin katılımıyla düzenlenen törende, Yalova İl Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binası başta olmak üzere Çınarcık İlçe Jandarma Komutanlığı hizmet binası, Laledere Organize Sanayi Bölgesi Jandarma Karakol Komutanlığı ile Yalova Tersaneler Bölgesi Deniz Hudut Kapısı hizmete açıldı.

Törene Yalova Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, il protokolü, güvenlik birimlerinin temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve davetliler katıldı.

 

 

VALİ USTA “GÜVENLİK, YALOVA’NIN GELECEĞİNE YAPILAN ÖNEMLİ BİR YATIRIM”

Törende konuşan Yalova Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta, devlet hizmetinin bir emanet olduğunu belirterek, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanmasının devletin temel görevleri arasında bulunduğunu söyledi. Huzur ve güven ortamının yatırım, üretim ve ticaret açısından da önem taşıdığını ifade eden Usta, güvenlik hizmetlerini yalnızca bir asayiş meselesi olarak görmediklerini, Yalova’nın geleceğine yapılan önemli bir yatırım olarak değerlendirdiklerini belirtti.

 

Vali Usta, Yalova İl Emniyet Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasının yaklaşık 15 bin metrekarelik alan üzerinde, 16 bin 8 metrekare kapalı alana sahip olarak inşa edildiğini ifade etti. Modern fiziki imkanlara sahip binanın Emniyet teşkilatının çalışma kapasitesini güçlendireceğini belirten Usta, yeni hizmet binasının Yalova’nın huzur ve güvenliğine uzun yıllar katkı sunacağını söyledi.

Usta ayrıca Laledere Organize Sanayi Bölgesi Jandarma Karakol Komutanlığı, Çınarcık İlçe Jandarma Komutanlığı ve Tersaneler Bölgesi Deniz Hudut Kapısı yatırımlarının da kentin güvenlik altyapısına önemli katkılar sağlayacağını dile getirdi.

 

 

BAKAN ÇİFTÇİ “GÜVENLİ ŞEHİR, GÜÇLÜ TÜRKİYE”

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ise konuşmasına Yalova’nın doğal ve kültürel değerlerine dikkat çekerek başladı. Yalova’nın Marmara’nın mavisiyle yeşilin buluştuğu, şifalı suları ve üretim gücüyle önemli bir şehir olduğunu belirten Çiftçi, kentin sanayisi, tersaneleri ve üretim kapasitesiyle Türkiye’nin dünyaya açılan şehirlerinden biri olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’nin her köşesinde yatırımların sürdüğünü belirten Çiftçi, İçişleri Bakanlığı olarak güvenlik altyapısını sürekli güçlendirdiklerini söyledi. Çiftçi, “Güvenli şehir, güçlü Türkiye” anlayışıyla hareket ettiklerini belirterek, huzurun yatırımın, güvenin üretimin, istikrarın ise şehirlerin gelişmesinin önünü açtığını ifade etti.

 

ÇINARCIK’A 2 BİN 100 METREKARELİK HİZMET BİNASI

Çınarcık İlçe Jandarma Komutanlığı hizmet binasının 2 bin 100 metrekare kullanım alanına ve 47 odaya sahip olduğunu belirten Bakan Çiftçi, tesiste 61 personelin görev yapacağını söyledi.

 

LALADERE OSB’YE JANDARMA KARAKOLU

Laledere Organize Sanayi Bölgesi Jandarma Karakol Komutanlığı’nın yaklaşık 3 bin metrekarelik arazi üzerinde kurulduğunu ifade eden Çiftçi, tesisin bölgede artan üretim kapasitesine güçlü bir güvenlik altyapısı sağlayacağını kaydetti.

 

YALOVA EMNİYETİNE YENİ HİZMET BİNASI

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasının yaklaşık 15 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edildiğini belirten Bakan Çiftçi, binanın 16 bin 794 metrekare kapalı kullanım alanına sahip olduğunu söyledi.

5 blok ve 6 kattan oluşan hizmet binasının yaklaşık 207 milyon liralık yatırımla tamamlandığını belirten Çiftçi, yeni binanın Emniyet teşkilatının vatandaşlara daha güçlü fiziki imkanlarla hizmet vermesine katkı sağlayacağını ifade etti.

 

TERSANELER BÖLGESİNE DENİZ HUDUT KAPISI

Bakan Çiftçi, Yalova Tersaneler Bölgesi Deniz Hudut Kapısı’nın da yaklaşık 5 bin metrekarelik alan üzerinde hizmet verdiğini belirtti.

10 Haziran 2026 tarihinde faaliyete başlayan tesisin, Yalova’nın denizcilik ve gemi inşa sektöründeki güçlü konumuna katkı sağlayacağını ifade eden Çiftçi, tersaneler bölgesinin üretim, ihracat ve istihdam açısından taşıdığı öneme dikkat çekti.

 

 

AKYOL “YALOVA’MIZA HAYIRLI OLSUN”

Törende AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol da bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. Akyol, İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi’nin Yalova’daki programa katılımından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kente kazandırılan yeni güvenlik hizmet binalarının hayırlı olmasını temenni etti.

Güvenlik yatırımlarının hayata geçirilmesinde emeği bulunan İçişleri Bakanlığına, Yalova Valiliğine, Emniyet ve Jandarma teşkilatlarına ve katkı sağlayan tüm kurumlara teşekkür eden Akyol, yeni tesislerin Yalova’ya önemli hizmetler sunacağını ifade etti.

 

 

DÖRT YATIRIMIN AÇILIŞI YAPILDI

Konuşmaların ardından dua edildi ve kurdele kesimiyle tesislerin toplu açılışı gerçekleştirildi. Açılışı yapılan yatırımlarla Yalova’nın emniyet, jandarma ve deniz hudut güvenliği alanındaki fiziki altyapısının güçlendirilmesi hedeflenirken, yeni tesislerin vatandaşlara, sanayi bölgelerine ve tersaneler bölgesine daha etkin güvenlik hizmeti sunması amaçlanıyor.

 

 

YALOVA’NIN GÜVENLİK ALTYAPISI GÜÇLENİYOR

Kentte hizmete alınan yeni tesislerin, Yalova’nın büyüyen nüfusu, sanayisi, ticareti ve denizcilik kapasitesine paralel olarak güvenlik hizmetlerinin fiziki imkanlarını artırması bekleniyor.

 




Bu haber 112 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI