beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan beylikduzueskorto.com beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...



Yaşlı kadına zabıta yardım etti

​Çiftlikköy’de Hikmet teyzenin yardımına zabıta yetişti.

facebook-paylas
Tarih: 12-01-2021 09:38

Yaşlı kadına zabıta yardım etti

Çiftlikköy’de 65 yaş üstü olduğu için 3 saatlik sokağa çıkma izninde alışveriş, fatura ödeme gibi işlerini halletmek isteyen 77 yaşındaki Hikmet Demirtaş, minibüsler almayınca çareyi zabıtayı aramakta buldu.

Çiftlikköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile iletişime geçen Hikmet teyzeyi Sahil Mahallesi’nde oturduğu evinden alan zabıta ekibi, yaşlı kadına alışverişinde eşlik ederek birikmiş faturalarını yatırmasına da yardımcı oldu.

Vefa destek ekibine telefon meşgul olduğu için ulaşamadığını ve zabıtayı aramanın aklına geldiğini söyleyen Hikmet teyze, “Günde 3 saat dışarı çıkabildiğim için işlerimi kısa zamanda halletmem gerekiyordu. Çiftlikköy Belediyemizin Zabıta Müdürlüğü’ne ulaşarak durumumu anlattım. Sağolsunlar hemen geldiler, markete giderek alışverişimi de yapmama yardım ettiler. Ardından da fatura ödemelerimi yapmama refakat ettiler. Çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun” diye konuştu.




Bu haber 201 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI