beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan beylikduzueskorto.com beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...



YALOVADA DEPREM OLDU

Çınarcık ilçesi merkezli 4,5 şiddetinde deprem meydana geldi.

facebook-paylas
Tarih: 20-12-2018 10:08

YALOVADA DEPREM OLDU

20 gün öncede  aynı bölgede 4.3 şiddetinde deprem gerçekleşmişti. Yalova Valisi Erol yaptığı açıklamada, yaşanan depremde herhangi bir can ve mal kaybı bulunmamaktadır " dedi.

PANİK YAŞANDI
Yaşanan depremle birlikte Yalova'da bazı okullarda, derslerde öğrenim gören öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde beraber bahçeye çıkartılarak olası paniğin önüne geçmiş oldular. 

Saat .09.36'da meydana gelen 4.5 şiddetindeki depremin ardından, 4 ayrı hafif artçı depremler meydana geldi. Merkez üssü Esenköy olan 4.5 büyüklüğündeki deprem, sabah saat 09.34'da meydana geldi. Orta büyüklükteki deprem Yalova başta olmak üzere çevre il ve ilçelerde de hissedildi.

Yalova'da deprem korkusu yaşayan vatandaşlar kendilerini sokağa atarken, bazı vatandaşlar ağladı. Deprem Bursa, İstanbul, Çanakkale ve Balıkesir'de de hissedildi. Depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybının yaşanmadığı öğrenildi

CAN VE MAL KAYBI YOK
Yalova Valisi Muammer Erol, her hangi bir can ve mal kaybının yaşanmadığını dile getirdi. Yalova'nın Çınarcık İlçesinde yaşanan ve Bursa ile İstanbul'dan da hissedilen depremle ilgili bir açıklama yapan Yalova Valisi Muammer Erol, "20.12.2018 günü saat: 9: 34 de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir ilimiz genelinde herhangi bir can ve mal kaybı bulunmamaktadır, ilgili birimler olayı takip etmek tedbirler alınmaktadır" dedi.




Bu haber 131 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI