beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan beylikduzueskorto.com beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...



YALOVA'YI YABANCI ÖĞRENCİLER TEMSİL EDECEK

Kendi ülkelerinde kurban hisselerinin dağıtılması için Yalova’dan Diyanet Vakfının gönüllü temsilcisi gençler uğurlandı.

facebook-paylas
Tarih: 20-08-2018 16:55

YALOVA'YI YABANCI ÖĞRENCİLER TEMSİL EDECEK

Yalova İl Müftüsü Turgut Açari, Vekâletle Kurban organizasyonunda kendi ülkelerinde kurban hisselerinin dağıtılması için Yalova’dan Diyanet Vakfının gönüllü temsilcisi olarak yola çıkan gençleri uğurladı.

Yalova Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi öğrencilerinden Muhammed Djibo Hamidou memleketi Nijer’e; Al- Huseyn- Alassare Maiga ise memleketi Mali’ye giderek Vekâletle Kurban Organizasyonunda bağışlanan yardımların dağıtımını gerçekleştirecekler.

İl Müftüsü Turgut Açari, gençlere siz yeryüzünde iyiliğin hakim olması için çalışan Türkiye Diyanet Vakfını temsil ediyorsunuz. Bu ne büyük bir mutluluk ve onurdur. Siz gittiğiniz beldelere sadece kurban hissesi değil İslam’ın güzelliklerini de götürüyorsunuz, diyerek onlara yol açıklığı ve başarılar diledi.




Bu haber 185 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI