Bugun...



YALOVA’YA 1.805 KONUT YAPILACAK

TOKİ tarafından Yalova’da 1.805 sosyal konut yapılacağını açıkladı.

facebook-paylas
Tarih: 27-10-2025 17:03

YALOVA’YA 1.805 KONUT YAPILACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Yüzyılın Konut Projesi” kapsamında Yalova’da 1.805 sosyal konut yapılacağını açıkladı. Proje, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ iş birliğiyle hayata geçirilecek.

 

E-DEVLET VEYA ZİRAAT BANKASINA

Bakan Murat Kurum, Yalova’nın 81 il arasında yer aldığını belirterek başvuruların 10 Kasım - 19 Aralık 2025 tarihleri arasında yapılacağını duyurdu. Başvurular e-Devlet üzerinden veya Ziraat Bankası şubeleri aracılığıyla gerçekleştirilecek. Başvuru bedeli 5000 TL olacak, hak sahibi olamayanlara iade edilecek.

Hak sahipleri 29 Aralık 2025 - 27 Şubat 2026 tarihleri arasında yapılacak kura çekimiyle belirlenecek. Konutlar %10 peşinat ve 240 aya kadar vade imkânı ile satışa sunulacak.

 

YERLER AÇIKLANMADI

Yalova’da yapılacak konutların yeri henüz açıklanmadı, ancak inşaatların 2026 başında başlaması planlanıyor.

 

 




Bu haber 245 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YALOVA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI