![]() |
Tweet |
ÇİFTLİKKÖYDEN KALKACAK
Yalova Üniversitesi, 2-3 Ağustos 2025 tarihlerinde Yalova Atatürk Stadyumu’nda düzenlenecek TEKNOFEST Drone Yarışması’nın 2. Etabı için katılımcılara ücretsiz ulaşım hizmeti sunacak.
Yarışma günlerinde Özdilek’ten başlayarak İDO İskelesi ve 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı güzergâhını takip edecek servisler, her saat başında hareket ederek ring sistemiyle çalışacak. Etkinlik süresince hem gidiş hem dönüşler için kesintisiz hizmet verilecek.
Yalova Üniversitesi’nin organizasyonuyla sağlanan bu servis hizmeti, sadece üniversite mensuplarına değil, tüm Yalova halkına açık olacak. Böylece hem şehirdeki teknoloji meraklıları hem de üniversite gençliği, Türkiye’nin en prestijli teknoloji festivallerinden biri olan TEKNOFEST’e kolayca katılım sağlayabilecek.
TEKNOFEST’in önemli ayaklarından biri olan Drone Yarışması, yerli ve milli teknoloji vurgusuyla dikkat çekiyor. Geçmiş yıllarda büyük ilgi gören yarışma, bu yıl Yalova’da teknolojiye gönül vermiş gençleri bir araya getirecek.
Ücretsiz servis fırsatından yararlanmak isteyenler için ilk araç sabah saatlerinde Özdilek’ten kalkacak. Tüm Yalova halkı bu heyecana ortak olmaya davet ediliyor.