![]() |
Tweet |
Yalova'nın Çınarcık ilçesinde meydana gelen olayda, İstanbul’dan gelen iki kadın şüpheli, yazlıkçı gibi davranarak girdikleri apartman dairelerinden yaklaşık 1 milyon lira değerinde ziynet eşyası çaldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışması sonucu zanlılar kısa sürede yakalandı.
110 SAATLİK KAMERA İNCELEMESİYLE KİMLİKLERİ BELİRLENDİ
Çınarcık Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın ardından yaklaşık 110 saatlik güvenlik kamerası görüntüsünü inceledi. Yapılan saha araştırmaları ile birlikte, şüphelilerin İstanbul’dan gelen H.Ş. (36) ve N.M. (18) olduğu tespit edildi. Zanlıların daha önce 41 ayrı evden hırsızlık olayına karıştıkları belirlendi.
KARTAL’DA YAKALANDILAR, YALOVA’YA GETİRİLDİLER
Şüpheliler, kaçtıkları İstanbul’un Kartal ilçesindeki adreslerinde gözaltına alındı. Ardından Yalova’ya getirilen zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor. Olay, bölge halkında büyük yankı uyandırırken, polis ekiplerinin hızlı müdahalesi takdir topladı.
Bu olay, Yalova'da yaz aylarında artan güvenlik ihtiyacını bir kez daha gözler önüne serdi. Tatil bölgelerinde yaşanan benzer vakalar için vatandaşların daha dikkatli olması gerektiği vurgulanıyor.