beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan beylikduzueskorto.com beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...



YALOVA DA HAK İHLALİ OLMAMIŞ

3 ayda Yalova’da işkence, kötü muamele ve hak ihlali yapılmadı.

facebook-paylas
Tarih: 06-04-2022 12:43

YALOVA DA HAK İHLALİ OLMAMIŞ

Yalova Valiliği bünyesinde kurulu bulunan Yalova İl İnsan Hakları Kurulu, Mart ayı toplantısını gerçekleştirdi. Yapılan açıklamada ilk 3 ayda Yalova’da işkence, kötü muamele ve hak ihlali konusunda kurula başvurunun olmadığı bildirildi.

Yalova Valiliği bünyesinde kurulu bulunan Yalova İl İnsan Hakları Kurulu, Yalova İl Özel İdaresi Toplantı Salonu’nda toplandı. Yalova Vali Yardımcısı Mustafa Asım Alkan başkanlığında toplanan kurul üyeleri, yapılan başvuruları değerlendirdi.
3 ayda başvuru olmadı

Toplantıda Yalova’da yaşanan insan hakları ihlalleri ile ilgili başvurular ve alınan kararlar değerlendirildi. Yalova’da Ocak, Şubat ve Mart ayları içerisinde Kurula herhangi bir başvurunun yapılmadığı; işkence, kötü muamele, kayıplar ve yaşam hakkının ihlali ile ilgili herhangi bir müracaatın olmadığı bildirildi.

Son yıllarda insan hakları standartlarını en yüksek düzeye yükseltme konusunda ülkemizde önemli düzenlemeler gerçekleştirildiğini vurgulayan Vali Yardımcısı Mustafa Asım Alkan; İnsan haklarının korunması, geliştirilmesi, hak ihlallerinin önlenmesi ve hak arama bilincinin geliştirilmesi konusunda adil, eşitlikçi, hukukun üstünlüğü ve insan haklarına saygı çerçevesinde gerçekleştirdiği çalışmalar nedeniyle kurul üyelerine teşekkür etti.
 




Bu haber 93 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI