![]() |
Tweet |
Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılığın önlenmesine yönelik yürüttükleri çalışmalar kapsamında önemli bir operasyona daha imza attı.
KAÇAK ÜRÜNLERE GEÇİT YOK
Ekipler, 16 plakalı araçta yaptıkları aramada 600 adet kaçak elektronik sigara ele geçirdi. Aracın sürücüsü olduğu belirlenen Y.Y. isimli şahıs hakkında adli tahkikat başlatıldı.
Emniyet yetkilileri, halk sağlığını tehdit eden kaçak ürünlerin piyasaya sürülmesine izin verilmeyeceğini belirterek şu açıklamayı yaptı: “Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.” Kaçak elektronik sigaraların yasal olmaması nedeniyle bu tür ürünlerin hem vergi kaybına hem de halk sağlığına zarar verdiği vurgulandı.