beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan beylikduzueskorto.com beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...



YALOVA’DA 5 TON SEBZE MEYVE TÜKETİLDİ

İl genelinde 2 ayda 5 bin 177 ton tüketim gerçekleştirildi.

facebook-paylas
Tarih: 02-03-2023 14:41

YALOVA’DA 5 TON SEBZE MEYVE TÜKETİLDİ

Yalova Belediyesi Yaş, Sebze ve Meyve Halinden 2023 yılının Ocak ve Şubat aylarında toplam 5 bin 177 ton çıkış yapıldı.

Geride bıraktığımız Ocak ve Şubat aylarında alınan istatistiki verilere göre 3 bin 38 ton Ocak, 2 bin 139 ton Şubat Ayı içinde Yaş, Sebze ve Meyve çıkışı Yalova Belediyesi Hali’nden gerçekleştirildi. Toplam 5 bin 177 ton tüketimin gerçekleştirildiği 2 aylık verilere göre en fazla tüketim toplam 1.092 ton ile patates oldu. Patatesi 908 ton ile portakal takip etti.

Fazla tüketimlerin yapıldığı Ocak ve Şubat aylarında Yalova Belediyesi Yaş, Sebze ve Meyve Halinden en az çıkış ise Ocak ayında 155 kilo ile anjelik erik, Şubat ayında ise 170 kilo ile avokada oldu.




Bu haber 119 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI