Bugun...



YALOVA'DA 10 KİLO UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Çöplerin arasında 10 kg uyuşturucu sakladılar.

facebook-paylas
Tarih: 18-01-2025 15:29

YALOVA'DA 10 KİLO UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Yalova'da düzenlenen operasyonda biri kadın 2 kişi gözaltına alınırken, 9 kilo 730 gram sentetik kannabinoid bulundu.


Yalova'da polis tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alınırken, 9 kilo 730 gram sentetik kannabinoid ele geçirildi.


Alınan bilgiye göre, İl Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kente yüklü miktarda uyuşturucu madde girişinin olduğu ve sokak düzeyinde uyuşturucu ticareti yapılacağını tespit etti. Operasyon düğmesine basan polis C.Ö. ve A Ö. isimli şüphelileri gözaltına aldı.

 

Şüphelilerin ikamet ve müştemilatında narkotik maddeler arama köpeği "Zeytin" eşliğinde gerçekleştirilen aramalarda bahçe içinde özel olarak saklanmış 9 kilo 730 gram sentetik kannabinoid ele geçirildi.


Gözaltına alınan C.Ö ve A.Ö haklarında düzenlenen işlemlerin ardından Adliyeye çıkartıldı.

 




Bu haber 1203 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI