beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan sefaköy escort beylikdüzü escort seks hikayesi sex hikayesi beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bahçeşehir escort esenyurt escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort alanya escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort kıbrıs escort kıbrıs escort
Bugun...



​ YALOVA BELEDİYESİNE YAPILAN ÇİRKİN BASKINI NEFRETLE KINIYORUZ

AK Parti Grup Başkan Vekili Kasım Avar, “Yalova Belediyesi'ne yapılan çirkin baskını nefretle kınıyoruz” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 05-12-2018 16:44

​ YALOVA BELEDİYESİNE YAPILAN ÇİRKİN BASKINI NEFRETLE KINIYORUZ

Yalova Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Kasım Avar, “Yalova Belediyesi'ne yapılan çirkin baskını nefretle kınıyoruz” dedi.

Avar, yaptığı yazılı açıklamadaşu ifadelerde bulundu " Bu üzücü olay nedeniyle başta Belediye Başkanı olmak üzere tüm Belediye çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimiz iletiyoruz.
 
Bugün sabah saatlerinde Yalova Belediye binasına gelen bir vatandaşın ‘Bana da bir büfe vereceksiniz’  ‘Ben de bir büfe istiyorum’ diyerek silahını çektiği ve kendisini dışarıya çıkarmak isteyen Belediye çalışanlarına direnerek çevreye birkaç el ateş ettiği söylenmektedir.
Bu tür nahoş davranışlar Yalova’mızın ülke kamuoyundaki imajına zarar vermektedir. Tesellimiz olayda herhangidir yaralanmanın ve can kaybının olmamasıdır

Sebebi her ne olursa olsun Yalova Belediyesi gibi bir Kamu kurumuna yapılan bu çirkin silahlı baskını esefle ve nefretle kınıyoruz.




Bu haber 223 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI