beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan beylikduzueskorto.com beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...



​VİTAMİN ŞENLİĞİ YAPILDI

"Sağlıklı Okul, Sağlıklı Nesil" etkinlikleri kapsamında vitamin şenliği gerçekleştirildi.

facebook-paylas
Tarih: 31-03-2022 10:11

​VİTAMİN ŞENLİĞİ YAPILDI

AKKÖY İLK VE ORTAOKULU’NDAN VİTAMİN ŞENLİĞİ
Sağlıklı beslenme konusunda farkındalık yaratmak amacıyla Akköy İlk/Ortaokulu’nda "Sağlıklı Okul, Sağlıklı Nesil" etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen vitamin şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Okuldaki tüm öğrencilere taze sıkılmış portakal suyu ikram edilen şenlikte öğrenciler sağlıklı beslenme konusunda bilgilendirildi.

Sağlıklı beslenmenin vücudun gereksinimi olan besin öğelerini yeterli miktarlarda ve uygun zamanlarda almak için bilinçli yapılması gereken bir davranış olduğuna vurgu yapan Akköy İlk/Ortaokulu Müdürü İsmail Baloğlu, “Beslenmek sadece yemek içmek demek değildir. Yediğimize içtiğimize dikkat etmezsek, sağlıksız besinler tüketirsek ne yaparsak yapalım sağlığımız kısa süre içerisinde bozulur. Bizde bu nedenle öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak adına "Sağlıklı Okul, Sağlıklı Nesil" etkinliklerimiz kapsamında Vitamin Şenliğimizi gerçekleştirdik.

Okul Aile Birliğimizin de katkılarıyla tüm öğrencilerimize taze sıkılmış portakal suyu dağıtarak sağlıklı beslenme konusunda farkındalık sağlamaya çalıştık. Emeği geçen öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.




Bu haber 88 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI