beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan beylikduzueskorto.com beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...



Vatanımızı Fetöcülere teslim etmedik

"Türk Milleti’nin iradesini test etmeye çalışanların her zaman hüsrana uğrayacak."

facebook-paylas
Tarih: 14-07-2019 15:48

Vatanımızı Fetöcülere teslim etmedik


 
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, 15 Temmuz Fetö/PDY hain darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, Türk Milleti’nin iradesini test etmeye çalışanların her zaman hüsrana uğrayacağını söyledi.
 
Başkan Oral, Türk Milleti’nin 15 Temmuz 2016 gecesi yeni bir destan yazdığını ifade ederek, “Türk Milleti 15 Temmuz’da; kadınıyla, erkeğiyle, genciyle konu vatan, bayrak ve ezan olduğunda neler yapabileceğini göstermiştir. Hain girişiminin sonunda şehit verdiğimiz vatan evlatlarımız ve gazilerimize minnettarız” dedi.
 
“İRADE BİZİMDİR”
15 Temmuz’da Türk Milleti’nin yeni bir destan yazdığını belirten Başkan Oral, “7’den 70’e her görüşten vatandaşımız; bayrak, vatan, millet aşkıyla göğsünü mermilere, tanklara siper etti. Şehitler verdik, ama vatanımızı hainlere teslim etmedik. Türk milleti olarak ‘irade bizimdir’ diyerek hem hainlere hem de bütün dünyaya en güzel dersi verdik.

Önümüzdeki süreçte de birlik ve dayanışma içinde, aynı kararlılıkla, ülkemize, istiklal ve istikbalimize sahip çıkacağımıza inancım tamdır. Bu kalkışmada ülkemizin geleceği için şehit olanlara Allah’tan rahmet, gazilerimize minnetlerimi sunuyorum” diye konuştu.




Bu haber 468 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI