Yalova ve İstanbul'da yapılan eş zamanlı operasyonlarda 4 kişi uyuşturucu ticareti yapmak suçlaması ile gözaltına alındı.
Yalova Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü bir istihbaratı değerlendirerek operasyon gerçekleştirdi.
Yalova Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından İlimiz ve bağlı ilçelerinde uyuşturucu madde satan ve kullanan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; 22.07.2018 günü Gazi Osman Paşa Mahallesinde tespit edilen bir ikamete yapılan operasyonda şüpheli A.A. (53) yakalanmış ikametinde esrar maddesi üretmek için ekmiş olduğu 19 KÖK HİNT KENEVİRİ, 394 GRAM HİNT KENEVİR TOHUMU ve 12 GRAM KUBAR ESRAR maddesi ele geçirildi.
Ayrıca Narkotik Şube Müdürlüğü ve Çınarcık İlçe Emniyet Müdürlüğünce koordineli olarak yürütülen çalışmalarda; Çınarcık İlçesinde uyuşturucu madde kullanıcısı oldukları tespit edilen 5 şüpheli farklı tarihlerde yakalanarak uyuşturucu madde kullanmaktan adli işlem yapıldı.
Şüphelilere uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edilen satıcılara yönelik başlatılan yaklaşık bir aylık süren takipler sonucu 24.07.2018 günü Yalova ili Çınarcık ilçesinde ve İstanbul ilinde bulunan adreslere eş zamanlı olarak operasyonlar yapılmış, operasyonda K.P. (40), N.Ç. (38) ve Z.D. (20) isimli şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmış, yapılan yakalamalarda ve ev aramalarında toplam 22 GRAM KUBAR ESRAR ve 1,6 GRAM TOZ ESRAR maddesi ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüpheliler ile ilgili adli işlemler Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde devam etmektedir.
Bu haber 132 defa okunmuştur.