beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan beylikduzueskorto.com beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...



TUTUK EVLERE KONUK OLUYOR

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, ev ziyaretlerine devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 12-09-2022 12:49

TUTUK EVLERE KONUK OLUYOR

Vatandaşlardan aldığı güç ile Yalova’da çalışma aşkının arttığını her defasında vurgulayan Başkan Vekili Tutuk, mesai sonrası her akşam bir haneye konuk oluyor. Gerçekleşen ziyaretlerde vatandaşlar talep ve önerilerini Başkan Vekili Tutuk’a aktarıyorlar.

Gönüllere Girmek Kolay Değil
Başkan Vekili Tutuk, “Yalova’da girilmedik ev, dolaşılmadık cadde ve sokak bırakmayacağız. Gönüllere dokunmadıkça yüzler gülmez. Bunu hepimiz iyi biliyoruz. Yalova Belediyesi ve şahsım adına vatandaşlarımızın ne sorunu varsa çözmeye hazırız. Bizleri evlerine konuk eden tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Ev ziyaretlerimiz artarak devam edecek” dedi.




Bu haber 103 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI