|
Tweet |
Türk Hava Yolları bir pilotunu daha corona virüsü nedeniyle kaybetti. Kaptan Pilot Ender Tamer Erol bir süredir tedavi altında olduğu Yalova’da yaşamını yitirdi. Erol’la birlikte corona virüsü nedeniyle ölen pilot sayısı 5’e ulaştı.
Türk Hava Yolları’nda (THY) görevli Kaptan Pilotu Ender Tamer Erol Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti. Bir süredir Yalova Devlet Hastanesi'nde tedavi gören ve son günlerde entübe halde bulunan Erol 51 yaşındaydı.
Erol'un cenazesi bugün Yalova Hacıahmet Köyü'nde toprağa verildi. Ender Tamer Erol, Kara Kuvvetleri'nde astsubay olarak pilotaj eğitim almış ve uzun yıllar Kara Havacılık'ta helikopter pilotu olarak görev yapmıştı.
PANDEMİDE ÖLEN PİLOT SAYISI 5 OLDU
Ender Kaptan'la birlikte corona virüsü nedeniyle ölen pilot sayısı 5'e ulaştı. Daha önce Feyzi Altınbulak, Mustafa Özden Turkon, Mehmet Ali Kılıç, Serdar Gündoğdu, hayatını kaybetmişti.