beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan beylikduzueskorto.com beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...



Termal de kanallar yapılıyor

Termal de ilçede ilave yağmursuyu kanalları yapılıyor.

facebook-paylas
Tarih: 04-12-2020 18:31

Termal de kanallar yapılıyor

Termal Belediyesi ilçedeki altyapının modernizasyonu ve güçlendirilmesine yönelik çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda ilçede ilave yağmursuyu kanalları yapılıyor.

Termal Belediyesi ilçenin daha modern bir hale gelmesi için eksikleri tespit ederek bunların ortadan kaldırılmasına yönelik özverili bir çalışma ortaya koyuyor.

Bu çalışmaların başını ise ilçedeki altyapının modernizasyonu çekiyor. Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar’ın talimatları ve yakın takibi ile ilçede altyapı her geçen gün modernize ediliyor. Bu kapsamda ilçede ihtiyaç duyulan ilave yağmursuyu kanallarının yapımına da başlandı.

Termal Belediyesi Su ve Kanalizasyon ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarla oluşturulan kanallar, ilçede yaşanabilecek olası su baskınlarının da önünü kesiyor.

Termal’in hak ettiği hizmetlere kavuşması için gereken ne varsa yaptıklarını belirten H. Sinan Acar ise, “İlçemizde eksiklikleri tespit ediyor ve öncelik sıralamasına göre bunları ortadan kaldırıyoruz. İlçemizin altyapısında ki eksiklikleri de kısa sürede önemli oranda giderdik. Elbette daha yapılacak işlerimiz var. Bu kapsamda ilave yağmursuyu kanallarının yapımını da başlattık. İlçemizin olası su baskınlarından korunmasında bu kanalların çok önemli görevleri var. Çalışmalarımızı her geçen gün arttırarak sürdürecek ve halkımızı hak ettikleri hizmetlere kavuşturacağız” dedi.




Bu haber 165 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI