beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan beylikduzueskorto.com beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...



​SUBAŞI’NDA MUHARREM AYINA ÖZEL KONFERANS

Muharrem ayı dolasıyla Subaşı’nda, ‘Muharrem Ayı ve Ehl-i Beyt Sevgisi’ isimli konferans programı gerçekleştirildi.

facebook-paylas
Tarih: 25-09-2018 17:45

​SUBAŞI’NDA MUHARREM AYINA ÖZEL KONFERANS


Konferansın sonunda misafirlere aşure ikram edildi. Subaşı Belediyesi, Altınova İlçe Müftülüğü, Subaşı Merkez Camii Yapma ve Yaşatma Derneği ile ortaklaşa düzenlenen ‘Muharrem Ayı ve Ehl-i Beyt Sevgisi’ isimli konferans gerçekleştirildi.

Subaşı Mehmet Tunalı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen programa; Altınova İlçe Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Altınova İlçe Müftüsü Ahmet Büyükgül, Subaşı Merkez Camii Yapma ve Yaşatma Derneği Başkanı İsa Aksay, Cem Vakfı Yalova Şube Başkanı Sinan Giray, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programın açılış konuşmasını Subaşı Merkez Camii Yapma ve Yaşatma Derneği Başkanı İsa Aksay yaptı.Aksay konuşmasında, Muharrem ayının ve Aşure Günü’nün İslam alemine bolluk, bereket ve esenlikler getirmesini temenni etti.

Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve Altınova İlçe Müftüsü Ahmet Büyükgül de günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını yaptılar. Konuşmaların ardından ilahi ve kaside dinletisi yapıldı. Daha sonra ‘Muharrem Ayı ve Ehl-i Beyt Sevgisi’ konulu konferans gerçekleştirilerek, Muharrem ayının önemi anlatıldı. Program, aşure ikramı ile sonra erdi.




Bu haber 196 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI