|
Tweet |
Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, Yalova’da görev yapan bazı il müdürlerini makamında ağırladı. Aralarında Tarım İl Müdürü Suat Parıldar, KOSGEB İl Müdürü Hakan Ulusu, SGK İl Müdürü Salih Aydın, İşkur İl Müdürü Erhan Dede ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Selim Karahan’ın bulunduğu heyet, Rektör Cebeci’ye yeni görevi dolayısıyla tebriklerini iletti.
Prof. Dr. Cebeci de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek il müdürlerine gelecek dönem çalışmaları hakkında bilgi verdi. Görüşmenin ardından il müdürleri kurumdan ayrıldı.
Türkiye Diyanet Vakfı’ndan Yalova Üniversitesi’ne Ziyaret
Türkiye Diyanet Vakfı Yalova Şubesi, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci’yi ziyaret ederek yeni görevi dolayısıyla tebriklerini iletti.
Türkiye Diyanet Vakfı Yalova Şubesi yönetim kurulu üyeleri ile Yalova İl Müftüsü Turgut Açari, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci’yi ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Prof. Dr. Cebeci’ye yeni görevinde başarılar dileyen Açari ve yönetim kurulu üyeleri, Yalova Üniversitesi ile her konuda işbirliği yapmaya hazır olduklarını belirtti. Prof. Dr. Suat Cebeci de ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek kendilerine teşekkür etti. Görüşmenin ardından Açari ve yönetim kurulu üyeleri, kurumdan ayrıldı.
Kadıköy Belediyesi'nden Prof. Dr. Suat Cebeci’ye Ziyaret
Kadıköy Belde Belediye Başkanı Mehmet Şahin, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci’yi makamında ziyaret ederek tebriklerini iletti.
Kadıköy Belde Belediye Başkanı Mehmet Şahin ve Başkan Yardımcısı Mustafa Ünver Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci’yi makamında ziyaret etti. Yalova Üniversitesi’ne Rektör olarak atanmaları dolayısıyla Prof. Dr. Suat Cebeci’yi tebrik eden Başkan Şahin iyi dileklerde bulundu. Rektör Prof. Dr. Suat Cebeci de ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Mehmet Şahin’e ve Mustafa Ünver’e teşekkür etti. Kadıköy Belediyesi hakkında Rektör Cebeci’ye bilgi veren Başkan Mehmet Şahin ve Mustafa Ünver, ziyaretini tamamlayarak kurumdan ayrıldı.