beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan sefaköy escort beylikdüzü escort seks hikayesi sex hikayesi beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bahçeşehir escort esenyurt escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort alanya escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort kıbrıs escort kıbrıs escort
Bugun...



PLANÖR YARIŞMASI YALOVA’DA GERÇEKLEŞTİ

Yalova Taşköprü’de 2 Metre Planör yarışması gerçekleşti.

facebook-paylas
Tarih: 13-06-2022 14:20

PLANÖR YARIŞMASI YALOVA’DA GERÇEKLEŞTİ

Yalova Askeri Hava Meydanında Hava Meydan Komutanlığı ve Atlas Model Planör Kulübü işbirliği ile 2m r/c planör yarışması gerçekleşti.

Yalova Model Atölyesi başkanı Suat Gök yarışma sonrası yaptığı açıklamada “Yalova Hava Meydan Komutanlığının ev sahipliğinde yarışma yağmur altında gerçekleşti.

 Dört mevsimi bir günde yaşadığımız heyecanın doruklara tırmandığı çekişmeli, bir yandan dostluğun ve arkadaşlığın yaşandığı harika bir yarışma oldu.

2m r/c planör yarışması sonunda
1.liği Selçuk Gül, 2.liği Vanel Vekiloğlu,3.lüğü de Salahi Tezel aldı.
Takım ödüllerini ise 1. olan Atlas Alfa 2. liği Bandırma Hürkuş ve 3. lüğü de Eskişehir Eshavk
kazandı.

Yalova Hava Meydan Komutamız Hava Pilot Albay Okan Uygun'a ev sahipli için sonsuz teşekkür ediyoruz.

Ayrıca bu organizasyonu gerçekleştiren Atlas Model Planör Kulübü başkanı Recep Birol Öner, Hv.Uçk.Bkm.Kd.Bçvş Ferhat Şen’e ve yarışmaya katılan bütün yarışmacı arkadaşlara ve emeği geçen dostlara sonsuz teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.






Bu haber 111 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI