beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan beylikduzueskorto.com beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...



PERSONEL YEMEK ZAMMI ALDI

Belediyesi personeli yemek ücretlerine zam geldi.

facebook-paylas
Tarih: 18-10-2022 16:34

PERSONEL YEMEK ZAMMI ALDI

Yalova Belediyesi çalışanlarının yemek ücretlerinin artışını sağlayan ek protokol imzalanarak yürürlüğe girdi. Yalova Belediyesi ve bağlı iştiraklerde çalışan personellerin en düşük günlük yemek ücreti 55 TL’ye yükseltildi. 

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un talimatıyla,  personellerin günlük yemek yevmiyelerinin düzenlenmesini sağlayan ek protokol ile ilgili çalışma yapıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın genelgesi doğrultusunda hazırlanan ek protokolle Yalova Belediyesi çalışanlarının yemek ücretleri günlük 55 TL’ye yükseltildi.

“Çalışanlarımızın Yanındayız”
Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımızın genelgesi doğrultusunda gerekli çalışmayı yaparak yemek ücretlerini yeniden belirledik” diyerek şunları dile getirdi;

“Sabit gelirli çalışanların refah düzeyini arttırmak adına atılan adımlara hükümetimiz bir yenisini daha ekledi ve yemek ücretlerinde artış yapılması kararı alındı. Yalova Belediyesi olarak bizde bu konuda ivedilikle çalışma gerçekleştirdik ve 15.10. 2022 tarihinden geçerli olmak üzere imzaladığımız ek protokolle yemek ücretlerini 55 TL’ye yükselttik. Çalışanlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” 




Bu haber 105 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI