Bugun...



Mustafa Tutuk Bakan Koca ile görüştü

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile görüştü.

facebook-paylas
Tarih: 01-07-2020 11:30

Mustafa Tutuk Bakan Koca ile görüştü

BAŞKAN VEKİLİ TUTUK’TAN ANKARA ÇIKARMASI

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret etti.

Bazı temaslarda bulunmak için Ankara’ya giden Başkan Vekili Tutuk’a, AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar ve AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol da eşlik etti. Pandemi dönemi içinde yapmış olduğu çalışmalarla takdir toplayan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya Yalovalı vatandaşların selamını ileten Başkan Vekili Tutuk, yapımı devam eden 400 yataklı hastane için ise karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Başkan Vekili Tutuk; “Kentimiz için çalışmalarımızı İl Başkanımız, Milletvekillerimiz ile birlikte koordineli olarak yürütüyoruz. Ortak paydamız olan Yalova için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Bu vesileyle Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca’yı Ankara temaslarımız sırasında ziyaret ettik.

Kendisine hemşehrilerimizin selamlarını ilettik ve şehrimizde devam eden 400 yataklı hastane için karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk” dedi.




Bu haber 186 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI