Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda çalıştırılmak üzere 300 temizlik personeli alımı protokolü imzalandı.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ nın Toplum Yararına Program’ ı kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda çalıştırılmak üzere 300 temizlik personeli alımı protokolü imzalandı.
İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tosun ve İşkur İl Müdürü Erhan Dede’ nin imzaladığı protokol ile okulların temizlik personeli ihtiyacı giderilmiş oldu.
Müdür Tosun, imza töreni sonrasında yaptığı konuşmasında; “Bu yıl ilk kez okullar açıldığında görevlendirilen temizlik personelleri iş başı yapmış olacak. Bu konuda desteğini esirgemeyen Valimiz Sayın Tuğba Yılmaz ve İşkur İl Müdürü Erhan Dede’ ye teşekkür ediyorum. Okullarımızın güvenliği ve hijyeni birinci önceliğimiz olacaktır.” dedi.
Bu haber 119 defa okunmuştur.