beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan beylikduzueskorto.com beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...



KONSERDE VAR SERGİDE

29 Ekim Yalova'da çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

facebook-paylas
Tarih: 26-10-2022 10:22

KONSERDE VAR SERGİDE

Yalova Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99.yılında çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Konserden söyleşilere, sempozyumdan sergiye birçok etkinliği vatandaşlar ile buluşturacak.
Düzenlenen etkinlikler, “Biz cumhuriyeti böyle kurduk” isimli konferansla 28 Ekim’de başlayacak.

Programa konuşmacı olarak Tarihçi Yazar Prof. Dr. Tufan Gündüz katılacak. Konferansta, milli mücadele dönemi Atatürk ve silah arkadaşları yaşanan süreç hakkında bilgiler verilecek.

Düzenlenecek etkinlik, Raif Dinçkök Kültür Merkezi Özgecan Aslan Salonu’nda 28 Ekim saat 19.00’da gerçekleşecek.

99. yıl kapsamında; Yalova Belediyesi ve PTT Müdürlüğü iş birliğiyle “Cumhuriyet, Milli Mücadele ve Atatürk” konulu pul sergisi yapılacak. Sergi, 29 Ekim saat 11.00’de Kent Müzesi’nde açılacak ve 3 Kasım’a kadar açık olacak.

Etkinlikler, Yalova Belediyesi ve İl Özel İdaresi iş birliğinde Uluslararası Bonsai Sempozyumu ile devam edecek. II. Uluslararası Bonsai Sempozyumu ise 29-30 Ekim tarihleri arasında Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. 99.yıla özel düzenlenen etkinlikler 29 Ekim akşamı “Güneş” isimli sanatçının konseri ile son bulacak.




Bu haber 93 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI