beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan sefaköy escort beylikdüzü escort seks hikayesi sex hikayesi beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bahçeşehir escort esenyurt escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort alanya escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort kıbrıs escort kıbrıs escort
Bugun...



KENT KUPASI GELENEKSEL OLACAK

‘Kent Kupası Şehir Oyunları’ndaki takım ve sporcular bir araya geldi.

facebook-paylas
Tarih: 13-10-2022 09:05

KENT KUPASI GELENEKSEL OLACAK

BAŞKAN VEKİLİ TUTUK ŞAMPİYONLARLA BULUŞTU
Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, 1 ay süren ‘Kent Kupası Şehir Oyunları’nda şampiyon olan takım ve sporcularla bir araya geldi. Başkan Vekili Tutuk, Kent Kupası Şehir Oyunları’nı geleneksel hale getirmek istediklerini vurguladı.

Yalova Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Özel İdaresi ile Kent Konseyi’nin ortaklaşa düzenlediği ve 1 ay süren Kent Kupası Şehir Oyunları’nda kurumlar; futbol, basketbol, bocce, dart, koşu, yüzme ve bisiklet dallarında yarıştı. 26 takımda 800 sporcunun mücadele ettiği etkinlik, halı saha futbol turnuvası final maçıyla son buldu.

“Çekişmeli ve bir o kadar da güzel mücadelelerin yaşandığı ‘Kent Kupası Şehir Oyunları’nı  geleneksel hale getirme hedefindeyiz” diyerek sözlerine başlayan Başkan Vekili Tutuk, “Düzenlemiş olduğumuz bu programla şampiyonluğa ulaşan takımlara olan sözümüzü de tutmuş oluyoruz.

Hepiniz çok güzel mücadeleler verdiniz. Emeğinizin karşılığı olarak şampiyonluğa eriştiniz. Hayatınız boyunca nice başarılara imza atmanız dileğiyle, ben bir kez daha sizleri tebrik ediyorum” dedi.




Bu haber 121 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI