Diyarbakır'ın Sur ilçesine geçici Kaymakam ve Belediye Başkanlığına Kayyum olarak atanan Çınarcık Kaymakamı Abdullah Çiftçi veda etti.
Diyarbakır'ın Sur ilçesine geçici Kaymakam ve Sur Belediye Başkanlığına Kayyum olarak atanan Çınarcık Kaymakamı Abdullah Çiftçi yaptığı hüzünlü bir açıklamayla Çınarcık İlçesine veda etti.
Aynı zamanda Yalova Vali Yardımcısı olarak görev yapan ve görev süresi içinde Çınarcık halkından yoğun sevgi gören Çiftçi'nin Diyarbakır'a atanmasının önüne geçilmesi için Çınarcıklılar Ak parti il başkanlığına giderek Milletvekili Fikri Demirel'le bir görüşme gerçekleştirmişti.
Kaymakam Çiftçi sosyal medya hesabından yaptığı veda mesajında şu ifadelerde bulundu "Sayın içişleri bakanımız Süleyman Soylu’nun emir ve tensipleri ile Diyarbakır Sur ilçesine geçici süreli Kaymakam ve Kayyum olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım.Nefis cümleden edna vazife cümleden ala. Çukurca, Erzincan ve Suruçtan sonra şimdi Sur’da görev yapacak olmanın onurunu yaşıyorum. Allah bizleri mahcup etmesin.
15 aydır Çınarcık kaymakamı ve Yalova vali yardımcısı olarak büyük bir keyifle çalıştığım Çınarcık ve Yalova’dan uzak kalmak zor olsada (söz konusu devletin ihtiyaç duyduğu bir görev ise gerisi teferruattır) anlayışı ile yola çıkıyoruz. Yalova’da görev yaptığım süre zarfında hep yanımızda olan sayın Valimiz Tuğba Yılmaz’a vali yardımcılarına, Kaymakamlara, Belediye başkanlarına, Yalova ve Çınarcık halkına, çalışma arkadaşlarıma, muhtarlarımıza, siyasi parti başkan ve temsilcilerine, meclis üylerine, sivil toplum kuruluşlarına çok teşekkür ediyorum.
En kısa zamanda görüşmek dileğiyle hakkınızı helal edin, saygılarımla".
Bilindiği gibi, geçen hafta Sur Kaymakamlığı ve Belediye Başkan vekili Bilal Özkan, Ak Parti’den Mersin milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etmiş, Bakanlık bu göreve Çınarcık Kaymakamı Abdullah Çiftçi'yi atamıştı.
Bu haber 132 defa okunmuştur.