beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan sefaköy escort beylikdüzü escort seks hikayesi sex hikayesi beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bahçeşehir escort esenyurt escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort alanya escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort kıbrıs escort kıbrıs escort
Bugun...



İzinsiz maske üretenlere baskın yapıldı

Sağlık Bakanlığı’nın onayı alınmaksızın tıbbi maske imal edenlere baskın yapıldı.

facebook-paylas
Tarih: 10-04-2020 20:21

İzinsiz maske üretenlere baskın yapıldı


Yalova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri COVİD-19 salgını nedeniyle ortak çalışma yürüttü.

Sağlık Bakanlığı’nın onayı alınmaksızın imal edilen tıbbi maskelerin piyasaya sürülmesinin engellenmesi ve haksız kazanç sağlayan kişilerin tespiti ekipler tarafından yapıldı.

“Kaçak Maske Üretenlere Tavrımız Belli”
Konu ile ilgili bilgilendirme yapan Zabıta Müdürlüğü Ekipleri; “İlimizde faaliyet gösteren tekstil atölyelerinde hijyensiz ortamda kalite standartlarının altında kaçak maske üreterek, halk sağlığını tehlikeye atarak haksız kazanç sağlayanlara KOM ekipleriyle birlikte baskın yaptık.

Bir apartman dairesinin alt katında üretilen maskelere el koyduk. Söz konusu işletmelerin ticari faaliyetlerden men ettik. Operasyonda çok sayıda maske ele geçirdik.

Yalova Belediyesi olarak üzerimize düşen ve halk sağlığıyla oynanan tüm tehditleri Emniyet ekipleriyle birlikte bertaraf etmekteyiz. Vatandaşlarımızın gözü arkada kalmasın her türlü tedbiri almaya devam edeceğiz” dedi.




Bu haber 370 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI