beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan beylikduzueskorto.com beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...



İZDES İÇİN YALOVA'DALAR

İZDES projesi kapsamında Yalova'ya gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy gündemi değerlendirdi.

facebook-paylas
Tarih: 25-01-2019 15:52

İZDES İÇİN YALOVA'DALAR

 

İzleme ve Denetleme (İZDES) Çalışmaları Programı kapsamında Yalova’ya gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, basın mensupları ile bir araya geldi. Valiliğin Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıda; Yalova Valisi Muammer Erol, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Salih Karataş, Sahil Güvenlik Komutan Yardımcısı Tuğamiral Cengiz Fitoz, Sahil Güvenlik Marmara Boğazlar Bölge Komutanı Albay Tayfun Paşaoğlu hazır bulundu.

  Yalova Valisi Muammer Erol ve ilgili kurum müdürleri tarafından Valilik Binası önünde karşılanan Ersoy, değerlendirme toplantısı öncesi bir basın açıklaması yaptı.
  Ersoy açıklamasında illerde yürütülen hizmetlerin etkin, verimli, hızlı ve daha ekonomik sürdürülebilmesi için çaba harcadıklarını dile getirerek “İçişleri Bakanlığı olarak milletimize doğrudan dokunan asayişten terör ile mücadeleye, nüfus hizmetlerinden sürücü belgelerine, acil durum hizmetlerinden düzensiz göçle mücadeleye kadar bir çok alanda halkımıza hizmet veriyoruz. Bu hizmetlerin daha etkin, verimli, hızlı ve daha ekonomik sürdürülebilmesi için de sayın Bakanımızın önderliğinde yoğun bir gayret içerisindeyiz.
  Bu gayretimizin bir parçası olarak hem illerimizde yaptığımız hizmetlerin sunuş biçimlerini görmek, hem hizmeti veren arkadaşlarımızla değerlendirmede bulunmak hem de hizmeti alanlardan düşüncelerini öğrenmek amacıyla İZDES yerinde izleme ve değerlendirme ekipleri kurduk. Bende bu amaçla ilgili genel müdürlüklerimiz ve bağlı kuruluşlarımızı temsil eden mesai arkadaşlarımla birlikte Yalova'yı ziyaret ettim.
  Jandarma Genel Komutanlığı’nı, Emniyet Genel Müdürlüğü’nü, Sahil Güvenlik Komutanlığı’nı, Afet ve Acil Durum Başkanlığını, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü’nü, Nüfus Müdürlüğü’nü temsil eden arkadaşlarımla birlikte bu ziyareti gerçekleştiriyorum” dedi.
  Yalova güzel uygulamaları diğer illere de yayılmasını sağlamak ve vatandaş memnuniyetini en üst seviyeye çıkartmak için değerlendirmelerimize devam edeceğiz.
  Önümüzdeki seçim süreci dahil yaşadığımız her önemli olayı sükun, huzur ve güven ortamı içerisinde atlatabiliyor olmak gurur vesilesi olacaktır.
  Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun talimatları doğrultusunda milletimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz.”



Bu haber 130 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI