Bugun...



Hersekliler buluşuyor

Hersekliler 2. Kültür ve Dayanışma Günü, 6 Mayıs 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek.

facebook-paylas
Tarih: 03-05-2018 14:25

Hersekliler buluşuyor


 
Altınova Belediyesi, Hersek Köyü Mahalle Muhtarlığı ile Hersekliler Kültür ve Dayanışma Derneği işbirliğiyle düzenlenecek olan Hersekliler 2. Kültür ve Dayanışma Günü, 6 Mayıs 2018 Pazar günü 12:00-17:00 saatleri arasında Hersek Güreş Sahasında gerçekleştirilecek.
 
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Hersek Köyü Mahalle Muhtarı Vedat Gencebay ve Hersekliler Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Erkan Uysal tüm vatandaşları Hersekliler 2. Kültür ve Dayanışma Günü’ne davet ettiler.

ZENGİN PROGRAM
6 Mayıs 2018 Pazar günü Öğle Namazının ardından tarihi Hersekzade Ahmetpaşa Camii’nde Kur-an tilaveti ile başlayacak program, mezarlık ziyareti ile devam edecek. Mezarlık ziyaretinin ardından Hersek Güreş Sahası çevresine açılan fotoğraf sergisi gezilecek. Etkinlik, protokol konuşmaları, müzikli eğlence, çekilişler ve yarışmalar devam edecek.



Bu haber 190 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI