beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan beylikduzueskorto.com beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...



HAYVAN AŞISI İÇİN HAFTASONU AÇIK OLACAKLAR

Tarım ve Orman Müdürlükleri, 31 Aralık 2022 Cumartesi açık kalacak.

facebook-paylas
Tarih: 19-12-2022 17:25

HAYVAN AŞISI İÇİN HAFTASONU AÇIK OLACAKLAR

İl ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlükleri, 31 Aralık 2022 Cumartesi açık kalacak.

Yalova İl Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar sahipli kedi, köpek ve gelinciklerin mikroçip takılarak kimliklendirilmesinin yasal bir sorumluluk olduğunu belirterek, bu hayvanların kimliklendirilmesi için son tarihin 31 Aralık 2022 olduğunu bildirdi.
 
Parıldar ; “Kedi ve Köpek sahiplerinin mağdur olmaması için son gün olan 31 Aralık Cumartesi günü İl ve İlçe Müdürlüklerimizin açık kalarak hizmete devam edeceklerini açıkladı.
 
Kayıtsız tüm kedi, köpek ve gelincik sahiplerinin, kimliklendirme işlemleri için ikamet ettikleri yerin İl/İlçe Tarım ve Orman Müdürlükleri ya da yetki verilen serbest veteriner hekimlere 31 Aralık 2022 tarihinden önce başvurmaları gerekmektedir”  dedi.




Bu haber 106 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI