Bugun...



Gençlik merkezi İyiliği öğretiyorlar

Merkezim Her Yerde Projesi kapsamında, Milli Eğitim ve Gençlik Merkezi öğrenciler ile iyiliği paylaşıyor.

facebook-paylas
Tarih: 03-11-2018 10:47

Gençlik merkezi İyiliği öğretiyorlar


Yalova Gençlik Merkezinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi "Merkezim Her Yerde Projesi kapsamında Rahmi Tokay İlkokulu ve Rahmi Tokay Ortaokulunda Gönüllü gençlerimizle kardeşlik iklimi oluşturduk. 

Gönüllü gençlerimiz okul bahçesine gençlerin serbest zamanlarında oynayabileceği oyun sahaları çizdi. 
Gönüllü gençlerimiz tarafından okuldaki öğrencilere kalemset dağıtıldı. Okul bahçesinde öğrenciler ile birlikte matrak, çuval yarışı, halat çekme, yüz boyama, basketbol ve unutulmaya yüz tutmuş geleneksel sokak oyunları oynayarak bugünü sıcacık bir tebessüm ile geçirmesinin mutluluğunu yaşadık.

Etkinliğimize Milli Eğitim Müdürümüz Ali Tosun ve Gençlik Merkezi Müdürümüz Celal Kahveci'de katıldı.
Kahveci; Gençlik merkezimizin gönüllü gençleri ile iyiliği yaymaya, küçük yaştaki çocuklarımıza örnek olmak ve gönüllerinde maya olmaya çalıştıklarını belirterek çalışmalara farklı okullarda devam edeceklerini belirtti.

Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun etkinliği gerçekleştiren Gençlik Merkezine ve gönüllü gençlere teşekkür ederek çalışmaların bir kısmına gençlerle birlikte katıldılar




Bu haber 183 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI