Bugun...



EV SAHİBİNİ BOĞAZINDAN BIÇAKLADI

Çınarcık'ta balkondan girdikleri komşu evden para ve cep telefonu çalıp ev sahibini bıçakladılar.

facebook-paylas
Tarih: 29-01-2019 14:42

EV SAHİBİNİ BOĞAZINDAN BIÇAKLADI

Çınarcık'ta balkondan girdikleri komşu evden para ve cep telefonu çalan Mert Y. (17) ve arkadaşı Burak A. (18), bu sırada uyanan ev sahibi Halil İbrahim K.'yı (27) boğazından bıçakla yaralayıp kaçtı. Yaralı ev sahibi hastanede tedavi altına alınırken, iki şüpheli ise polis tarafından gözaltına alındı.

Önceki gece meydana gelen olayda, komşuları Halil İbrahim K.'nın evine balkondan giren Mert Y. ve arkadaşı Burak A. evden para ve cep telefonu çaldı. Bu esnada uyanan ev sahibi ile şüpheliler arasında arbede yaşandı. Şüpheliler, ev sahibinin boğazına bıçak saplayarak kaçtı.

Olayı fark eden komşularının ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekibi tarafından Yalova Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan Halil İbrahim K.'nın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Olaydan sonra kaçan 2 şüpheli ise Çınarcık İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu dün gözaltına alındı.

Şüpheliler Mert Y. ve Burak A., Emniyetteki ifadelerinde bıçağı ormanlık alana attıklarını, paraları harcadıklarını, telefonu da sattıklarını söylediler.Suç aleti bıçak şüphelilerin belirttiği yerde bulundu.




Bu haber 136 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI