Bugun...



AİLE EĞİTİMİ YAPILDI

Yalova Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından yürütülen 7-19 yaş aile eğitimi programı tamamlanarak katılımcılara serftifikaları verildi..

facebook-paylas
Tarih: 10-07-2013 15:54

AİLE EĞİTİMİ YAPILDI

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi UZUN Aile Eğitimi kursları başarı ile tamamlandı dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi UZUN; “ İl Müdürlüğümüze bağlı olarak hizmetlerini yürütmekte olan 80.Yıl Aile Danışma Merkezinde görevli sosyal çalışmacı Selva ŞENGÜL tarafından yürütülmekte olan eğitim programları kapsamında, Yalova Saffet Çam İlk ve Orta Okulu ve Armutlu Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde başlatılan ve 8 hafta devam eden “7-19 Yaş Aile Eğitimi Programları” tamamlanarak katılımcıların katılım belgeleri düzenlenen törenle verilmiştir.”dedi.

UZUN “Armutlu Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen ve Armutlu Kaymakamı  Tülay BAYDAR BİLGİHAN,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan GÖÇEBE’nin katıldığı törende eğitime katılan 18 anneye ve eğitim katılımcılarından İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan GÖÇEBE’ye katılım belgeleri verildiği ayrıca Saffet Çam İlk ve Orta Okulu’nda gerçekleştirilen ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan YIKILMAZ’ın katıldığı tören ile de 20 anneye katılım belgeleri verildiğini” belirtti. 



Bu haber 184 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI