Bugun...



ERZURUM’DAN YALOVA’YA UZANAN DOSTLUK KÖPRÜSÜ

Almanca öğretmenliği 1984 mezunları Yalova ev sahipliğinde 7. kez buluştu.

facebook-paylas
Tarih: 10-07-2025 15:11

ERZURUM’DAN YALOVA’YA UZANAN DOSTLUK KÖPRÜSÜ

Erzurum Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Almanca Öğretmenliği Bölümü’nün 1984 yılı mezunları, geleneksel hale gelen buluşmalarının yedincisini bu yıl Yalova’da gerçekleştirdi.

 

1984 yılı mezunları arasında yer alan ve şu anda Yalova İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü görevini yürüten İlyas Özdemir, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "Bölüm hoca ve arkadaşlarımızın oluşturduğu WhatsApp grubu sayesinde 2016 yılında Ordu’da ilk buluşmamızı gerçekleştirdik. Ardından 2017 Sapanca, 2018 mezuniyetimizin 30. yılı nedeniyle Erzurum, 2019 Gaziantep ve pandemi nedeniyle verilen iki yıllık aradan sonra 2023’te Eskişehir, 2024’te Rize ve 2025’te de Yalova’da bir araya geldik." ifadelerini kullandı.

 

Tarih ve Doğaya Yolculuk

Dört gün süren buluşma programı boyunca mezunlar, Yalova’nın yanı sıra Bursa, İznik, Söğüt, Bilecik ve İstanbul’daki tarihi ve doğal güzellikleri de ziyaret etti. Etkinlikte, artık gelenekselleşen “karpuz kesme töreni” de unutulmadı.

 

Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Özdemir, buluşmaların temel amacının farklı illerde görev yapan mezunları ziyaret ederek dostluk ve dayanışmayı pekiştirmek, eski günleri anmak olduğunu belirtti.

 

Sıradaki Durak: Çanakkale

2026 yılında buluşmaların sekizincisinin Çanakkale’de yapılmasına karar verdiklerini ifade eden Özdemir, "Hoca ve arkadaşlarımız şimdiden büyük heyecan içinde. Çanakkale buluşmasını sabırsızlıkla bekliyoruz." dedi.

 




Bu haber 428 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YALOVA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI