beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan sefaköy escort beylikdüzü escort seks hikayesi sex hikayesi beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bahçeşehir escort esenyurt escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort alanya escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort kıbrıs escort kıbrıs escort
Bugun...



EDS KARARINI MAHKEMEYE VERECEĞİM

Cumhur ittifakı oyları ile Red edilen Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) kararı mahkemeye taşınıyor.

facebook-paylas
Tarih: 03-12-2019 07:42

EDS KARARINI MAHKEMEYE VERECEĞİM



Chp'li Yalova Belediyesinin gündeme getirdiği ve geçmesi için başkan Vefa Salman tarafından ısrar edilen, Kasım ayındaki mecliste Red edilen ve Aralık ayında da Cumhur ittifakı oyları ile Red edilen Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) kararı mahkemeye taşınıyor.

Bugün yapılan Yalova Belediyesi Aralık meclisinde yeniden Red edilen ve trafik ceza sistemi EDS kararı üzerine başkan Chp'li Vefa Salman "Bu karar Trafik komisyonunda kabul edilmişti. Mecliste kabul etmediniz, bu kararı Mahkemeye taşıyacağım" dedi.




Bu haber 362 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI