|
Tweet |
Yalova da kayıtlara geçen uyuşturucu ölümleri artarken Yalova da 12 ayda sadece derelerde 3 ceset bulunarak kayıtlara geçti.
Gaziosmanpaşa Mahallesi Kazım Patıl Caddesi üzerindeki Balaban Deresi içerisinde 45 yaşlarında olduğu tahmin edilen Kirazlı Sanayi sitesinde çalışan motor ustası ve adının A.Y. olduğu belirtilen bir erkek cesedi bulundu.
2017 Haziran ayında Safran deresi Trafo yanında genç bir adamın uyuşturucudan boğularak ölmesinden sonra 6 gün önce aynı derenin içinde bir ceset bulunmuştu. Altı gün önce Safran deresinde Kazak asıllı Türk vatandaşı Murat Abdioğlu'nun ölümünden sonra bugün de Gaziosmanpaşa Mahallesi Balaban Deresi çevresinde gezinen vatandaşlar, derede hareketsiz yatan bir kişiyi fark edince polise haber verdi.
Kısa sürede 112 Acil Servis ekipleri ile olay yerine gelen polisler, dere içersinde yüzü suya batık olan erkek cesedi ile karşılaştılar. Kirazlı Sanayi sitesinde çalışan motor ustası ve adının A.Y. olduğu belirtilen ceset, Yalova Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.
UYUŞTURUCU KULLANANLAR GEZİYORDU
Çevrede yaşayanlar ölen kişinin madde kullanan ve bazı günler dere kenarına koyduğu yatakta yatan ismini bilmedikleri kişi olduğunu söyledi. Olayla ilgili soruşturmaya başlandı. A.Y'nin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonucu belirlenecek.