beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan beylikduzueskorto.com beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...



DEPREM KAYIPLARI UNUTULMADI

Depremin 23. yıl dönümünde hayatını kaybedenler rahmet ve özlemle anıldı.

facebook-paylas
Tarih: 18-08-2022 12:11

DEPREM KAYIPLARI UNUTULMADI

17 Ağustos 1999 depreminin 23'üncü yıl dönümü nedeniyle Yalova Belediyesi ile AFAD tarafından anma etkinlikleri düzenlendi.

Programa; Yalova Valisi Muammer Erol, AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar, MHP İl Başkanı Namık Öz, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Doğan Toncer, kurum müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Düzenlenen program, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Deprem Anıtına kadar gerçekleştirilen 'sessiz yürüyüş' ile başladı. Depremde hayatını kaybedenlerin isimlerinin yazılı olduğu anıta gelen vatandaşlar, isimlerinin yazılı olduğu sütunlara karanfiller bıraktı. Ardından ise deprem günü çekilen ve ilk defa gün yüzüne çıkan fotoğraflar gezildi.
Yalova Belediyesi tarafından kurulan standın başına geçen Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, vatandaşlara sıcak çorba ve helva ikramında bulundu.

Deprem Günü Kaydedilen Görüntüler İzlendi
Yalova Belediyesi tarafından hazırlanan deprem günü kaydedilen kurtarma görüntülerini izleyen vatandaşlar, göz yaşlarını tutamadı. Ardından aynı alanda devam eden programı Kur'an-ı Kerim tilaveti ve okunan mevlid-i şerif takip etti.

Depremin gerçekleştiği saat 03.02'yi gösterdiğinde ise yaşamlarını yitirenler için dualar okundu.




Bu haber 102 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI