beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan sefaköy escort beylikdüzü escort seks hikayesi sex hikayesi beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bahçeşehir escort esenyurt escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort alanya escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort kıbrıs escort kıbrıs escort
Bugun...



Çocuklar doyasıya eğlendi

Altınova Belediyesinin, her yıl geleneksel olarak kurduğu oyun parkında bu yıl da çocuklar doyasıya eğlendi.

facebook-paylas
Tarih: 19-04-2018 13:32

Çocuklar doyasıya eğlendi


 
Altınova Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında her yıl geleneksel olarak kurduğu oyun parkında bu yıl da çocuklar doyasıya eğlendi. 
 
Altınova Belediyesi, bu yıl da çocukların gönüllerince eğlenebilmesi için Vakıfbank İlkokulu bahçesine oyun grupları kurdurdu. Etkinlik çocukların büyük beğenisini topladı.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
Vakıfbank İlkokulu bahçesine kurulan oyun alanlarından ilçe genelindeki ilkokul öğrencileri yararlandı. Altınova Belediyesi tarafından belirlenen plan çerçevesinde bulundukları okullardan alınarak Vakıfbank İlkokulu bahçesine getirilen öğrenciler, gönüllerince eğlenme imkanı buldu.

MUTLULUĞA ORTAK OLDULAR
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte;
Altınova Kaymakamı Zafer Engin, Altınova İlçe Jandarma Komutanı K. Yzb. Mesut Aslan, Altınova İlçe Emniyet Amiri M. Ferit Duman, AK Parti ilçe yöneticileri, İl Genel Meclis ve belediye meclis üyeleri öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu.



Bu haber 246 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI