Bugun...



ÇİFTLİKKÖY'E HİZMET ETMEYE TALİBİM

İdris Durmuş AK Parti Çiftlikköy İl Genel Meclis Aday Adaylığına talibim dedi.

facebook-paylas
Tarih: 12-10-2013 14:15

ÇİFTLİKKÖY'E HİZMET ETMEYE  TALİBİM

    “  ÇİFTLİKKÖY’E İL GENEL MECLİS ÜYESİ OLARAK  HİZMET ETMEYE  TALİBİM “
 
 
AK Parti Çiftlikköy ilçe başkanlığına 12 Ekim itibariyla İl Genel Meclisi Aday Adaylığı müracatımı yapmış bulunmaktayım. Siyasete olan ilgim  ve adeta yaşamımın bir parçası haline gelmesi aday adaylığı sürecinin başlamasıyla resmiyet kazanmış oldu. 


Gerek Yalova gerek Çiftlikköy ilçemizin kamuoyu ile güncel , toplumsal ve sosyal konuları paylaşma arzusu ile  köşe yazılarımı yazmaya sekiz sene önce başlamıştım. İyiyi, olması gerekeni, belki bazen acılı günleri, bazen mutluluğu paylaşıp siz değerli okurlarımla , dolayısıyla kamuoyu ile etkileşim içerisindeyim.

Gerek internetten, gerekse elle tutulur gazete sayfalarında sizinle olan bu buluşmalarımda hep toplumsal, sosyal konuları paylaşmaya, aklımın, bilgimin ve tecrübemin bana verdiği ilhamla sizlerle bir arada olmaya çalıştım. Aslında beni en iyi anlayacak olanlar yazılarımı yakından takip edenlerdir. Kendim için değil, toplum için istemek, toplumun ilerlemesi ve iyiliğinin sonuçta yine bize döneceğini yazılarımda dile getirdim.  Kişisel bilgi ve tecrübe birikimimi topluma sunabilmemin, yaşadığım ve çocuklarımla birlikte yine yaşamaya devam edeceğim ilçeme olan borcumu,  siyasetin ileri adımı Çiftlikköy ilçesinden   AK Parti’den İl Genel Meclisi Üyeliği aday adayı olmakla yeni bir statüde  yola çıkıyorum. 1987  yılında ,ondokuz yaşında bir delikanlı iken , kendimle özdeşleştirdiğim idealler ile  siyaset çizgisinde eğilmeden, kırılmadan bu günlere sizlerle geldim. Gelinen noktada yakın çevrem ve birlikte bu idealleri paylaştığım çevremden , özellikle de istişare içerisinde olduğum dostlarım bana bu kararı almada inanınız samimi destekleri oldu.

Kırk yıldır yollarını  aşındırdığım, köy halinden evre evre tüm acı tatlı günlerini birlikte paylaştığım ilçe halkımla bu yolda eski tabiri ile  “aynı suyu içtiğimiz aynı  havayı birlikte soluduğumuz”  ilçem için farklı bir kulvarda yola çıkıyoruz. Biliyorum bu yol ateşten gömlek. İlçenin derdini kendi derdim olarak göreceğim, tüm köylerin, Taşköprü beldesinin İl Genel Meclisi sahasına giren konuların yanında vatandaşımızın derdini kendi derdi olarak görüp algılayacak anlayış sergilemenin ne denli zor olduğunu biliyorum. Hele hele şimdiye kadar yapılan yatırım ve hizmetlerdeki  kalite standardının , Köydes ve Beldes süreci  ile artması doğal olarak beklenti seviyesini artırdı.Ama zora talibim. Niyet böyle iken yüce Rabbimiz bizlere kolaylık gösterecektir. Ülke yönetimindeki AK Parti iktidarını ilçemizdeki  yerel iktidarında da  devam ettirmek için  bilgi ve deneyimim ile halkımızla birlikte , şeffaf ve katılımcı bir yaklaşımla sizlerle birlikte sizin için göreve talibim. Elbette aday adaylığı süreci sonucu partimin yetkili kurullarından çıkacak kararla adaylar belirlenecek ve seçim  süreci devam edecektir.  Bu bir ekip işi, takım işi. Ekip olmanın, takım oyunu oynamanın ne kadar önemli olduğunu biliyorum.Tek başına hiçbir şey olmayacağının, birbirini bütünleyen ve tamamlayanların başarıya ulaşacağına inanıyorum.

Çiftlikköy için şimdiye kadar taş üstüne taş koymuş herkese teşekkür ediyorum. Çünkü   hepsinin hakkı hukuku var. Üç günlük dünyada  kimsenin hakkının üzerimde kalmasını istemem. Ben değil, biz diyerek , halkına hizmet etmenin aracı olarak emaneti en iyi şekilde yerine getirmeye talipliyim. AK PARTİ Çiftlikköy ilçe başkanı sayın Süleyman Çelebi’nin şahsında tüm teşkilat kademelerinde görev alan ,  seçilmiş İl genel ve belediye meclisi üyesi arkadaşlarıma örnek alınacak çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

Bu vesile ile Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, bayram tadının bir ömür boyu sürmesi  temennisiyle  saygılarımı sunarım.
 
ÖZGEÇMİŞ

İlkokulu Çiftlikköy Mustafa Kemal İlkokulunda,Ortaöğrenimini  Yalova İmam Hatip Lisesinde, Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi ,Uluslararası İlişkiler Bölümünü bitirerek tamamladı. Aynı  Üniversitenin  Sosyal Bilimler Enstitüsü ,İşletme Fakültesi ,Organizasyon ve İşletme Politikaları Bilim dalında " Belediyelerin Yönetim Sorunları” konulu yüksek lisans tezini verdi.Ayrıca İşletme Fakültesi İşletme İktisadı Enstitüsünde “İşletmecilik İhtisas “ eğitimini almıştır. Birçok mesleki ve Siyaset Bilimi Eğitim programına iştirak etti.

Askerlik görevini Malatya’da 2.Orduda Ulaştırma Asteğmen olarak yaptı.

Siyasi yaşamına Refah Partisi Çiftlikköy  Gençlik Kollarında (1987) başladıktan sonra ,Refah Partisi Çiftlikköy İlçe Başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. AK PARTİ Çiftlikköy Tanıtım Medyadan sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı  görevlerinde bulundu. İki dönem AK PARTİ   Çiftlikköy İlçe Seçim Kurulu Üyeliği ve bir dönem  Çiftlikköy Seçim Koordinasyon Merkezi  Başkanlığını yaptı. Genel Merkez Ar-Ge Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisine üç   dönem iştirak etti. Son görevi AK Parti Yalova  Tanıtım ve  Medya’dan sorumlu İl Başkan yardımcılığı olmuştur.

 Haftalık yayınlanan yerel gazetelerde ve internet haberciliği yapan web sitesinde 200’e yakın makalesi yayımlanmıştır. Ayrıca Yalova’da aylık olarak yayımlanan bir derginin 10 sayısının editörlüğü yaptı.

Yalova Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeliği, Yalova Mahalle Afet Gönüllüleri  Derneği (MAGDER)  Yönetim Kurulu Üyeliği  ve Çiftlikköy Çevre Eğitim Kültür  Derneği yönetim kurulu üyeliğini yürütmektedir.Birçok sivil toplum kuruluşunda üyeliği bulunmaktadır.

Evli ve iki çocuk sahibi olan DURMUŞ  Çiftlikköy’de Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik yapmaktadır.
 
 



Bu haber 130 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI