Yalova Belediyesi Bad Godesberg, Rıhtım ve Gazipaşa Caddesindeki işyerlerinin durumu ile ilgili olağanüstü toplanma kararı aldı.
Yalova Belediyesi Bad Godesberg, Rıhtım Caddesi ve Gazipaşa Caddesi dükkan çıkmalarını imar mevzuatına göre düzenlenmesi konusunda karar almak için olağanüstü toplanma kararı aldı.
Kamuoyunun tepkileri ve Müfettiş raporlarında da gündeme gelen ve geçtiğimiz ay Yalova belediye Meclisinde konuyla ilgili çalışmalar yapmak üzere kurulan Sahil Düzenleme Komisyonu,raporu meclis gündeminde yer alıyor.
Gerek halkın gerekse esnafın mağduriyetini ortadan kaldırmak adına yapılması gündeme gelen yönetmeliğin hukuki boyutunun araştırılması ve bu konuda çalışma yapılması amacıyla oluşturulan komisyon 16 Nisan Pazartesi günü Saat 15.00’te Vefa Salman başkanlığında toplanıyor.
Yalova Belediye Meclisinin olağanüstü gündem maddeleri şöyle:
1. Açılış ve yoklama.
2. Rıhtım Caddesi’nde bulunan işyerlerinin açık alanlarının, kullanım esaslarına ait yönetmeliğingörüşülmesi.
3. Badgodesberg Mihenk Sokak’ta bulunan işyerlerinin açık alanlarının, kullanım esaslarına ait yönetmeliğin görüşülmesi.
4. Gazipaşa Caddesi’nde bulunan işyerlerinin açık alanlarının, kullanım esaslarına ait yönetmeliğin görüşülmesi.
Bu haber 130 defa okunmuştur.