Bugun...



BAŞBAKAN ANKETLERİ ÖĞRENDİ

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Başbakan Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantıda Mart ayında yapılacak yerel seçimler masaya yatırıldı.

facebook-paylas
Tarih: 04-09-2013 10:19

BAŞBAKAN ANKETLERİ ÖĞRENDİ

AK Parti'nin bugüne kadar yürüttüğü ve bundan sonra da yürüteceği çalışmalar gözden geçirildi. Toplantı daha önceki MYK toplantılarına nazaran daha kısa sürdü, yaklaşık 2.5 saatte tamamlandı.

Toplantıda, yerel seçimler için önceden hazırlanmış olan ve illerin son durumlarını ortaya koyan raporlar detaylı şekilde ele alındı. 3 ayrı araştırma şirketinin yaptığı araştırmalara göre partinin il il oy oranı ele alınırken, AK Parti'nin Ankara ve İstanbul'da yüzde 50'nin üzerinde bir oy oranına sahip olduğu anlaşıldı.

Ayrıca Adana'dan Diyarbakır'a kadar olan  anket sonuçlarının tartışıldığı toplantıda belediye başkanlarının isimleri gündeme gelmedi.

Yerel Yönetimler Başkanlığı'nın koordinasyonunda hazırlanan raporlar, Başbakan Erdoğan'a sunulurken, bu raporlarda belediyelerin de detaylı bir karnesinin çıkarıldığı öğrenildi.

Toplantıda büyükşehir belediyelerinde kimlerin aday olacağı konuşulmazken, büyükşehir belediyelerine aday olacak isimlerin Eylül ortasından itibaren açıklanması bekleniyor.




Bu haber 232 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI