Bugun...



BANKA HESABINI BOŞALTTI TUTUKLANDI

banka hesabından 6 Milyon Altı yüz bin TL alan şüpheli tutuklandı.

facebook-paylas
Tarih: 09-08-2024 19:40

BANKA HESABINI BOŞALTTI TUTUKLANDI

Yalova’da izinsiz banka hesabından 6 Milyon Altı yüz bin TL alan şüpheli tutuklandı.

 

Yalova Emniyetine başvuran A.K, isimli bir vatandaş banka hesabında olan 6, 6 Milyon liranın bilgisi dışında başka şahısların hesabına aktarıldığını belirterek şikâyetçi oldu.

 

Yalova Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptıkları detaylı çalışmalarda; A.K. isimli şahsın banka hesabında bulunan 6,6 milyon TL’nin, bilgisi dışında internet bankacılığı yoluyla başka hesaplara aktarıldığı tespit edildi.

 

KOM Şube Müdürlüğü ekiplerimizce yapılan çalışmalar neticesinde, nitelikli dolandırıcılık ve 5411 Bankacılık Kanununa Muhalefet olayıyla ilgili olarak A.KA,‘nın banka hesabındaki parayı başka hesaplara aktarmayı gerçekleştirdiği tespit edilen şüpheli A.Ş.I. yakalanarak gözaltına alındı.

 

A.Ş.I. sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak ceza evine gönderildi.

 

Konu ile ilgili Adli merciler soruşturma ve inceleme başlattı.

 




Bu haber 935 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI