Bugun...



BAKANDAN EĞİTİM-SEN 'E LGBT UYARISI

Bakan Tekin, Eğitim-Sen’in yapmak istediği LGBT propagandasına sert yanıt verdi.

facebook-paylas
Tarih: 11-03-2025 15:41

BAKANDAN EĞİTİM-SEN 'E LGBT UYARISI

OKULLARDA LGBT DERSİ VERMEK İSTEDİLER

Eğitim-Sen skandal bir çağrıya imza atarak bugün 10 Mart 2025 tarihinde sendikaya bağlı öğretmenler tarafından görev yaptıkları okullarda 'toplumsal cinsiyet eşitliği' adı altında LGBT propagandası yapılacağını duyurdu.



GEREKLİ İŞLEMLERİ YAPACAĞIZ

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin sendikanın "müfredat dışı ders işlenecek" iddiasına ilişkin "Bu konu adli ve hukuki açıdan suç teşkil ediyor. Konuyu ilgili yargı mercilerine şikayet ederek gerekli işlemleri yürüteceğiz" dedi.

Temel hak ve hürriyetlerin kötüye kullanılması anlamına gelir"

Söz konusu sendikanın uyarıldığını ifade eden Bakan Tekin, "Bu özgürlük olarak tanımlanabilecek bir şey değildir. İnsanlar bu özgürlüklerini başka ortamlarda ifade edebilirler ama kendilerine emanet edilmiş çocuklara, milletimizin çocuklarını emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin, velilerin ve ailelerin asla tasvip etmeyeceği ideolojik art niyetli ifadelerle karşı karşıya bırakılması alenen temel hak ve hürriyetlerin kötüye kullanılması anlamına gelir" şeklinde konuştu.

Tekin, ders adı altında sunulacak konuların bir disiplin soruşturmasına neden olacağını da sözlerine ekledi.


 




Bu haber 493 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI