beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan beylikduzueskorto.com beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...



Artık Su basmayacak

Fatih Caddesi üzerinde yağmur suyu kanal kollektör hattı çalışmalarına başladı.

facebook-paylas
Tarih: 10-11-2020 16:48

Artık Su basmayacak

GÖLLENME SORUNU ORTADAN KALKACAK
Yalova Belediyesi ekipleri, Fatih Caddesi üzerinde yağmur suyu kanal kollektör hattı çalışmalarına başladı.

Fatih Caddesi, İsmet Acar Caddesi girişi ile Sema sokak (köprü) arasında yapılacak olan yağmur suyu kollektör hattı mevcut olan kanala ek olarak yapılıyor. Yapılacak olan çalışmalar sonrasında bu bölgede yaşanan problem giderilmiş olacak.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Yalova Belediyesi yetkilileri; “Son yıllarda yağış rejiminin de etkisiyle kısa süreli yüksek miktarda meydana gelen yağışlarda söz konusu bölgede göllenmeler, ev ve iş yerlerini su basması olayı yaşanmakta, ulaşım etkilenmekte, hemşehrilerimizin maddi manevi zarar görmekteydi.

Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa Tutuk’un talimatı ile başlatılan çalışmalarda 600 mm çapında yeni kollektör hattı yapılacak ve mevcut yağmursuyu kanalı da iptal edilmeyecek. Yaklaşık olarak 1 haftada tamamlanması beklenen çalışmalar sırasında oluşacak trafik akışı, su kesintileri gibi rahatsızlıklar nedeniyle vatandaşlarımızdan anlayış bekliyoruz” dediler.




Bu haber 139 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI