Armutlu'da "Satırlardan Yüreklere”isimli kitap okuma projesi; ortaokullar arası bilgi yarışması ile sona erdi.
Armutlu Kaymakamlığının destek ve himayelerinde Eğitim Öğretim yılı faaliyetleri kapsamında başlatılan, ilçe genelindeki tüm ortaokul öğrencilerini kitap okumaya sevk etmeyi amaçlayan okuyan, okuduğunu anlayan ve yorumlayan nesiller yetiştirmenin önemi üzerine inşa edilmiş olan “Satırlardan Yüreklere”isimli kitap okuma projesi; ortaokullar arasında Armutlu Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda yapılan bilgi yarışması ile sona erdi.
İlçemizdeki tüm ortaokullarda yapılan ve Kaymakamlığımızca öğrencilere dağıtılan kitaplardan hareketle hazırlanan soruları içeren test sınavında okullarını temsil etmeye hak kazanan öğrenciler büyük finalde ter döktü.
Çekişmeli geçen yarışma sonucunda Dursun Dumangöz Ortaokulu birinci, Tanşu Aksoy Ortaokulu ikinci, Armutlu İmam Hatip Ortaokulu üçüncü, Kapaklı Tülay İlgen Ortaokulu dördüncü ve Fıstıklı Ortaokulu beşinci oldu.
Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilerimiz Kaymakam Uğur Sezer tarafından altınla ödüllendirildi.
Bu haber 145 defa okunmuştur.