Bugun...



ALTINOVA'DA SİYASİ DEPREM

Adalet ve Kalkınma Partisi Altınova ilçe teşkilatında uzun zamandır yaşanan rahatsızlık üzerine Genel Merkez el koydu ve teşkilatının tamamı görevden alındı.

facebook-paylas
Tarih: 26-06-2013 18:35

ALTINOVA'DA SİYASİ DEPREM


GÖREVDEN ALINDI

Bir süredir sancı ve sıkıntıların yaşandığı Adalet ve Kalkınma Partisi Altınova ilçe teşkilatına genel merkez el koydu ve teşkilatının tamamı görevden alındı.
  Parti içinde görev yapan 15 yöneticinin başlattığı imza kampanyası neticesinde İlçe Başkanı Hamza İskit'in görevden alınma istemiyle ilgili başlatılan kampanya dün gece son buldu.

YENİ YÖNETİM OLUŞACAK
Partide toplantı düzenleyen ve yönetim kurulu üyelerini dinleyen AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan, yönetimin tamamından istifalarını istedi ve bu tasarrufun genel merkez tarafından gerçekleştiği öğrenildi. Konuyla ilgili bilgisine başvurduğumuz Pehlivan, “Son zamanlarda Altınova ilçe teşkilatımızda sıkıntılar vardı bu nedenle yönetimin tamamın istifasını istedik yeni bir yönetim oluşturarak göreve devam edeceğiz” diye konuştu.

HAMZA İSKİT ADAYIM DEDİ


AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hamza İskit’in Basın Açıklaması :

2014 Yerel Seçimleri Adaylık Çalışmalarımızdan dolayı ben ve yönetim kurulum toplu olarak istifa ettik.

Şöyle ki; Yönetim Kurulu üyelerinin aday adayı olmak için istifa etmesi ve yönetimin içinin boşalması ve de şahsi olarak da aday adaylığı düşüncem olması sebebiyle seçim sürecinde daha güçlü bir yönetim kurulu ile seçimlere girme arzusunu İl Başkanlığımızın da desteklemesi ile istifamızın kabulünü Ak Parti Yalova İl Başkanlığına sunmuş bulunuyoruz.

 



Bu haber 142 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI