ALTINOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞINA TALİBİM
Ak Parti'nin Altınova İlçe Belediye Başkan Aday Adaylığına talip olan ilk isim ilçe yöneticisi Hüseyin Mazlım oldu.
Tarih: 12-10-2013 23:00
MAZLIM "ADAYIM" DEDİ
Altınova Ak Parti İlçe yöneticisi ve Gemi İnşaa Mühendisi Hüseyin Mazlım, partisinden Altınova Belediye Başkanlığına Aday Adaylığını açıkladı.
Mazlım yaptığı açıklamada "Milletimizin yeni Türkiye’yi inşa sorumluluğunu AK Partiye verdiği bir süreçteyiz. Hükümetimizin başarılarından ve hizmetlerinden Altınova’ nın hak ettiği şekilde daha çok yararlanması düşüncesinde ve arzusundayız.
Sayın BAŞBAKANNIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN in izinden adim adım ilerleyerek, Altınova da yeni bir sayfa açmak için; BELEDİYE BAŞKAN LIGINA ADAYLIGIMIZI ilan ediyorum. Altınova da yasayan tüm halkımız iyi bilsin ki bizler hiçbir zaman kendi çıkarlarımız ve gündelik menfaatimiz için siyaset yapmadık bir şey talep etmedik.
Tek gayemiz ALLAH’ ın rızası; halkımızın duasını almaktır. AK Parti siyaseti bir hizmet yarışı vizyonu ve misyonudur. Bizler bu hizmet aşkını daha yükseklere taşıma gayesiyle çıktığımız bu yolda şimdiye kadar emeği geçen ve yorulan tüm kadrolara teşekkür ediyoruz.
Parti üyelerimizle, teşkilatlarımızda görev almış değerli yöneticilerimizle ve büyük ağabeylerimizle, Altınova’ nın siz saygı değer güzel insanlarıyla, iş dünyasındaki dostlarımızla yaptığımız istişareler sonucu, içinizden biri olarak ASLA BEN YOK BİZ VARIZ diyerek. Resmi müracaatımızı yarin il başkanlığına yapacağız. Bize vermiş oldukları desteklerden dolayı herkese teşekkür eder.
Hepinizden ALLAH razı olsun. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.
HER ŞEY ALTINOVA İÇİN.
Saygılarımla". dedi
Gemi İnşa Mühendisi Hüseyin MAZLIM

Bu haber 136 defa okunmuştur.
Etiketler :
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri