beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan sefaköy escort beylikdüzü escort seks hikayesi sex hikayesi beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bahçeşehir escort esenyurt escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort alanya escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort kıbrıs escort kıbrıs escort
Bugun...



AİLE SOSYAL BAKANLIĞI ÇALIŞMALARI GÖRÜŞÜLDÜ

Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler ekibi, 2022 yılı değerlendirdi.

facebook-paylas
Tarih: 01-02-2023 14:37

AİLE SOSYAL BAKANLIĞI ÇALIŞMALARI GÖRÜŞÜLDÜ

Toplantıya; İl Müdürlüğü’ne bağlı kreş, gündüz bakımevi, özel huzurevi ve özel bakım merkezlerinin kuruluş müdürleri ve meslek elemanları katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda; merkezlerde bakım hizmeti almakta olan bireylere ait iş ve işlemlerin takip edilmesi ve 2023 yılı için planlanan çalışmalar hakkında görüşüldü. Ayrıca kuruluşların talepleri dinlenerek çözüm önerileri sunuldu.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “İl Müdürümüz Arif Laçin başkanlığında müdürlüğümüze bağlı hizmet vermekte olan kreş, gündüz bakımevi, özel huzurevi ve özel bakım merkezlerinin kuruluş müdürleri ve meslek elemanlarının katılımıyla 2022 yıl sonu değerlendirme toplantıları yapıldı” denildi.




Bu haber 131 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI