beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan beylikduzueskorto.com beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...



24 Kasım farklı kutlandı

24 Kasım Öğretmenler günü Yalova'da çeşitli etkinliklerle kutladı.

facebook-paylas
Tarih: 24-11-2018 18:47

24 Kasım farklı kutlandı

Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü düzenlediği çeşitli etkinliklerle 24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutladı.

Yalova'daki Yaşlı emekli öğretmenleri ziyaretle başlayan etkinlikler, İl Milli Eğitim Müdürlüğü binası önünde başlayan meşaleli yürüyüşle devam etti. Gazipaşa Caddesi güzergahından Yalova Kent Müzesi önüne kadar devam eden yürüyüşün ardından İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı.

Öğretmenler Günü Nedeniyle bugün ilk tören 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirildi. Törene Yalova Valisi Muammer Erol, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, kurum müdürleri, STK temsilcileri  öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

Programın ilk bölümü Atatürk Anıtı'na çelenk koyulmasıyla başlandı. Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda Termal Fen Lisesi tarafından düzenlenen programın açılış konuşmasını ise İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun yaptı.

Gelecek nesillerin yetişmesinde, değerlerin yarınlara aktarılmasında bir meşale gibi toplumları aydınlatan tüm öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutladığını söyleyen Tosun, "Yüzyıllardır Anadolu coğrafyasında huzur iklimini oluşturan, hoşgörü ve birlikte yaşama duygusunu topluma aşılayan hep öğretmenlerimiz olmuştur. Bizler, "Hocamın atının ayağından sıçrayan çamur, kaftanıma süstür." diyerek öğretmene hürmeti zirvelere çıkaran bir anlayıştan geliyoruz. Tarihimizin gösterdiği bu hürmet, öğretmenlerimizi, necip milletimizin baş tacı yapmıştır. Beşikten mezara kadar ilim tahsil etmeyi emreden, kalemin kılıçtan üstün olduğu bir medeniyetin mensuplarıyız. Biliyoruz ki milli ve manevi değerlerimize bağlılığın artırılması eğitimle gerçekleşecek" dedi

Tosun konuşmasında "Sizlere emanet edilen yavrularımızı çalışkan, vicdanının sesini dinleyen, haktan, doğrudan yana, bize, bizim olana yabancılaşmayan, maziden aldığı güçle atinin ışığını özleyen birer fert olarak yetiştirmenin şeref ve gururu sizlerin olacaktır. Dün ve bugün olduğu gibi, yarın da geleceğin mimarı olmaya devam edeceksiniz. Sizlerin de müşahede ettiği gibi, Yalova, eğitim konusunda yüzümüzü güldüren, hepimizi gururlandıran çok önemli başarılar elde etmeye devam ediyor. Ama eğitim alanında elde edilen hiçbir gelişmeyi, hiçbir başarıyı yeterli göremeyiz. Bu yüzden öğretmenlerimizle daha iyi bir nesil yetiştirmek için durmadan, yorulmadan çalışacağız" dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili okullar arsında yarışmalarda derece alan öğrencilere ve öğretmenlere ödülleri verildi. Emekliye ayrılan öğretmenlere teşekkür belgelerini ise Yalova Valisi Muammer Erol verdi. Program Termal Fen Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan gösterilerle sona erdi.




Bu haber 202 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI